bekijk alle tto-leerlingen

tto-leerlingen

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van tto-leerlingen? Deze leerlingen vertellen je graag over tto op hun school.

 • Jelisa

  Jelisa

  Ik heb voor tweetalig onderwijs gekozen omdat je dan later overal ter wereld kan studeren en dat is best gaaf. Mijn motivatie het te blijven doen is toch echt wel de toekomst. Stel je voor: je beheerst Engels alsof het je moedertaal is en het is echt niet zo moeilijk om te doen. Ik zou zeggen: gewoon doen!

 • Evan

  Evan

  Ik wou graag tto doen omdat het goed is voor je toekomst. Je leert vloeiend Engels spreken en daardoor kun je met mensen van over de hele wereld praten. Ik raad het iedereen aan: het is een leuke ervaring en je gaat  op studiereis uitwisseling naar het buitenland!

 • Hyunsik

  Hyunsik

  Ik heb gekozen voor tto omdat ik tweetalig onderwijs wilde ontdekken. Ik verwachtte dat het mijn opstapje zou zijn naar een succesvol leven, en zo denk ik er nog steeds over.

 • Linda

  Linda

  Ik heb tto gekozen omdat je vaker Engels krijgt dan niet tto-leerlingen. Dat is handig voor in de toekomst.  Ook is het natuurlijk niet verkeerd om elk jaar een keer naar Engeland te gaan. Vorig jaar waren we bijvoorbeeld in Cambridge!

 • Pravesh

  Pravesh

  Ik heb voor tto-onderwijs gekozen omdat het een extra uitdaging is. En het is altijd handig voor later, omdat je dan makkelijker in het buitenland kan gaan studeren of werken.

 • Iris

  Iris

  Ik heb voor tweetalig onderwijs gekozen omdat ik later graag in het buitenland wil studeren. Als ik later in een hotel wil werken is het handig om zo veel mogelijk talen te spreken.

 • Deniz

  Deniz

  Ik koos tto omdat ik op de basisschool altijd al een uitdaging zocht. Voor mij kon het niet moeilijk genoeg zijn. En natuurlijk omdat het mijn droom is om in het buitenland te kunnen studeren. Tto is natuurlijk de perfecte manier om dat doel te bereiken. Daarom doe ik tto.