bekijk alle tto-leerlingen

Nieuws

Leerlingen doen mee met de TTO Cricket Challenge! 

In mei en juni doen een record aantal scholen van 42 (!) mee aan de voorrondes van de TTO Cricket Challenge, waarin teams van acht leerlingen uit de tweede klas van tto-scholen uit het hele land strijden om de titel. Op woensdag 14 juni is de finale in Utrecht!

 

En dit is niet de enige wedstrijd waar je als tto-leerling aan mee kunt doen:

  • Dit jaar organiseert EP-Nuffic samen met GLOBE Nederland en Wageningen UR voor het eerst de TTO Science Fair! Tto-leerlingen van 4/5 havo en vwo komen op vrijdag 27 mei naar de Wageningen Universiteit en presenteren hier hun teamonderzoek aan elkaar en aan de jury.
  • En op dinsdag 31 mei voeren tto-leerlingen sketches op om te strijden voor de beker bij de TTO Drama Contest op het Visser ’t Hooft in Leiden. Naast de prijs voor het winnende team worden ook Foggers (awards) uitgereikt voor de beste acteur en actrice van de dag.
  • Op dinsdag 7 juni zal de T-vmbo Matermind Quiz and Speaking Contest voor de tweede keer gehouden worden. Vijf teams van leerlingen uit klas 3 strijden met elkaar in een spannende mastermind quiz en een dramatic reading contest op het Scala College in Alphen aan den Rijn.
  • In juni nemen eersteklassers het tegen elkaar op in de Team Mathematics Challenge. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de Tonbridge Grammar School uit het Verenigd Koninkrijk en vindt plaats op RSG Broklede, Breukelen.

Alle wedstrijden worden georganiseerd door EP-Nuffic – internationalising education